Bed and Breakfast

Jos tarvitset yöpymistä, voi varata luonamme huoneen yhdelle tai useammalle yölle joko Bed and Breakfast- tarjonnasta tai vain pelkän aitan.  Jos haluat nauttia pidemmästä oleskelusta, voit varata monipuolisen ja mielenkiintoisen   Slow Down-viikon täysihoidolla. Lisätiedot kohdasta Slow Down.

Bed and Breakfast ja aitta Onnela:

Bed and Breakfast : Päätalossa on 1-2-hengen huone kaksoisvuoteella sekä 1-3-hengen huone kaksoisvuoteella sekä yhden hengen vuoteella. Näillä huoneilla on yhteinen WC ja huoneet ovat saatavissa myös talvella. Wi-Fi. Aamiainen 10 Euroa/henkilö.

Aitta Onnela : Kesällä ja syksyllä meillä on käytettävissämme aitta Onnela, jonka voit varata 3 yöstä eteenpäin. Aitassa on kaksi kerrosta, a’ 18 m2, aitassa ei ole sähköä tai juoksevaa vettä. Aittaan kuuluu ulkohuussi. Alakerrassa on 2 yksittäistä sänkyä, pieni keittonurkkaus ja puu-uuni. Kulku yläkertaan on ulkoportaiden kautta. Yläkerrassa on kaksoissänky. Sinulla on mahdollisuus tehdä aamiaisesi itse tai tilata se lisämaksua vastaan.

Suihku, WC, jääkaappi ja sauna ovat päätalossa. Toinen sauna on järven rannalla.

Hinnat:

Hinnat ovat yö/huone. Kausi 1 talvi/kevät joulu-huhtikuu, kausi 2 kesä/syksy touko-marraskuu.

Päätalo 1-2 hh / 1-3 hh:

Kausi 1 talvi/kevät:

1 yö 140 Euroa

Kausi 2 kesä/syksy:

1 yö 120 Euroa

Aamiainen 10 Euroa/henkilö

Aitta «Onnela»

Aitan minimivaraus 3 yötä. Varattavissa kesällä ja syksyllä. Hinnat sisältävät vuodevaatteet. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta saatavissa 10 euroa/henkilö. Loppusiivous 50 Euroa.

Alakerta 100 Euro/yö/1-2 henkeä

Yläkerta 70 Euro/ yö/1-2 henkeä

Koko Aitta 170 Euro/yö 1-4 henkeä